Banketbakkerij Stevers

Julianastraat 25
2405 CG Alphen aan den Rijn

 

T: 0172-472178
F: 0172-495040
E: bestelling@steversbanket.nl


Openingstijden

Ma t/m Do: 08:30 - 18:00
Vrij:            08:30 - 21:00
Zat:            08:30 - 17:00
Zon:           geslotenBanketbakkerij
Banketbakkerij Stevers is al sinds 1952 een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. In het centrum is onze Banketbakkerij gevestigd aan de lekkerste straat van Alphen aan den Rijn, de Julianastraat.

 

De banketbakkers van Stevers bereiden dagelijks heerlijke banketspecialiteiten. Dit doen zij voor de eigen winkel maar ook voor hotels en horeca, bedrijven en instellingen.
Wist u dat een deel van ons heerlijke assortiment ook dagelijks vers bij JUMBO Ten Brink Food in de Herenhof te verkrijgen is?

Achter de winkel produceren de banketbakkers, van wie de meesten al jarenlang bij Banketbakkerij Stevers werken, dagelijks de banketspecialiteiten. Alle bakkers beschikken over landelijk erkende bakkerijdiploma’s. Regelmatig worden er prijzen in de wacht gesleept:

2010: 'De Beste Brokkenmaker van Nederland', 'De Beste Boterkoek van Zuid-Holland', 'De Beste speculaasjes van Zuid-Holland'.
2011: 1 ster tijdens de verkiezing: 'Bakker met ster'.
2012: Sterkste Schakel Regio Rijnland. Meest klantvriendelijke bedrijf sector Detailhandel.
2014: VOA Onderneming van het jaar 2013!
2014: Winnaar van de 'Gouden Galet 2014 Heerlijk en Heerlijk'.  De Gouden Galet wordt jaarlijks uitgereikt aan de banketbakkerij die de hoogste score heeft gehaald bij de jaarlijkse kwaliteitsbeoordeling van Heerlijk en Heerlijk
2015: Wederom Winnaar van de 'Gouden Galet 2015 Heerlijk en Heerlijk'. De Gouden Galet wordt jaarlijks uitgereikt aan de banketbakkerij die de hoogste score heeft gehaald bij de jaarlijkse kwaliteitsbeoordeling van Heerlijk en Heerlijk
2016: Wederom Winnaar 'De Beste Brokkenmaker van Nederland'

Wij hebben vaak leerling-banketbakkers bij ons te gast. Een periode meedraaien in de praktijk is voor deze banketbakkers in spé een onderdeel van de opleiding. Wij brengen graag ons enthousiasme en kennis aan deze leerlingen over.

 

Winkel
In de winkel hebben wij een team van ervaren en vakkundige verkoopsters. Zij kunnen u alles vertellen over onze producten. De dames helpen u graag en vriendelijk wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een allergie of bij een speciale wens. U bent van harte welkom!

U leest het Banketbakkerij Stevers beschikt over een enthousiast en ervaren team.

 

Ard en Suzan van den Berg

 Winkelmandje

Bevat: 0 artikelen
Totaalprijs: EUR 0,00
bestellen

    

Volg ons op